Välj en billig bilförsäkring

En billig bilförsäkring kan vara lika bra.

Kontrollera pris och villkor och hitta den billigaste bilförsäkringen.

Jämför priser
Billig bilförsäkring

Billiga bilförsäkringar just nu

Här listar vi populära bilförsäkringar just nu. Klicka dig vidare för att se priser och villkor.

Försäkringsbolag

Info

Pris

Moderna försäkringar bilförsäkring

Välj verkstad själv vid skada

Ingen självrisk vid djurkollision

Ingen extra kostnad för månadsvis betalning

Se ditt pris
ICA bilförsäkring

Allrisk/drulle ingår alltid

ICA-bonus på hela premien

Dubbel ICA-bonus när du betalar med något av ICAs bankkort på ICA

Se ditt pris
Bilsport och MC

Försäkring för entusiastfordon

Välj verkstad själv vid skada.

Reducerad stöldsjälvrisk med spårsändare.

Se ditt pris
Svedea bilförsäkring

Allrisk ingår

Laga en ruta: 0 kr

Lägre självrisk vid djurkollision och skadegörelse

Se ditt pris
Dina försäkringar

Självrisk endast 2000 kr vid skadegörelse

Ingen ungdomssjälvrisk om du själv är under 24 år

Feltankning, nyckelförlust och kupéskada upp till 8 år/12000 mil

Se ditt pris
Vardia

Larm sänker självrisken vid stöld med 1 500 kr

20 % rabatt på bilförsäkringen om du även försäkrar boendet

Betalskydd ingår – slipp betala premien om du blir sjuk eller arbetslös

Se ditt pris
Gjenside

Krishjälp ingår

Allrisk bil ingår

Månadsbetalning utan extra kostnad

Se ditt pris
Moderna bilförsäkring
  • En av marknadens bästa.
  • Skadejour öppen dygnet runt
  • Täcker på resa i 60 dagar världen över
Se ditt pris
  • Allrisk/drulle ingår alltid
  • ICA-bonus på hela försäkringskostnaden
  • Dubbel ICA-bonus
Se ditt pris
Svedea bilförsäkring
  • Allrisk ingår
  • Laga en ruta: 0 kr
  • Lägre självrisk vid djurkollision och skadegörelse
Se ditt pris

Så hittar du en billig bilförsäkring

Du vinner inga stilpoäng på att betala för mycket för din bilförsäkring. Genom att jämföra olika bilförsäkringar kan du spara hundralappar varje månad. Det kan till och med vara så att den försäkring som du har just nu inte ger dig rätt skydd. Du får kanske samma skydd med en billig bilförsäkring? Du kan enkelt finna svaret genom att jämföra online.
Internets många jämförelsesajter hjälper dig att hitta Sveriges billigaste bilförsäkring som passar dig och din bil. Du slipper dessutom att skriva egna listor där du listar för och nackdelar med respektive försäkringserbjudande. Via jämförelsesajter får du oftast svar redan inom några minuter och du kan teckna den nya försäkringen direkt på sajten. Det sparar du mycket tid på, tid som du kan lägga på bekymmersfritt bilåkande istället. Jämför idag för att se hur mycket pengar du kan spara.

Billigast bilförsäkring

Betala inte för mycket för din bilförsäkring

Svenskarna är kända för sin generositet och öppenhet. Vi vill gärna betala vad det kostar och vi prutar ogärna om vi åker utomlands. Men det finns inget egenvärde i att betala överpriser. Detta gäller i synnerhet våra försäkringar. Svenskarna lägger miljontals kronor på olika försäkringslösningar, trots att försäkringspremierna stiger för varje år.

Bilägande är redan dyrt som det är – det finns ingen anledning att göra det ännu dyrare. Genom att jämföra billiga bilförsäkringar kan du snabbt hitta Sveriges billigaste bilförsäkring. Det finns visserligen ingen försäkring som är absolut billigast i alla lägen. Försäkringspremien styrs av faktorer som försäkringsinnehåll och var i landet du bor. Men genom att jämföra kan du hitta billigast bilförsäkring för dig.

Nu för tiden annonserar de flesta försäkringsbolagen online. Det är enkelt att förstå. Kunderna finns online. Förr tvingades du att begära ut försäkringsfolders från respektive försäkringsbolag så att du kunde jämföra hemma på kammaren. Det är ett ganska ineffektivt sätt att jämföra på. Då är det mycket enklare att använda jämförelsetjänster för att hitta billiga bilförsäkringar.

Välj inte första bästa billiga bilförsäkring

Dagens försäkringskunder är pålästa och prismedvetna. De vet att det går att jämföra online. Ett sätt för försäkringsbolagen att fortsätta att vara relevant i den digitala tidsåldern är att samarbeta med olika jämförelsesajter. Detta då kunderna finns där, på jämförelsesajten snarare än i försäkringsbolagens besöksrum.

När du letar efter en billig bilförsäkring underlättar det om du använder en sajt som listar erbjudanden från flera olika försäkringsbolag. På så sätt får du ett bättre urval och i slutändan också ett bättre erbjudande att ta ställning till. Försök även att hitta en sajt som erbjuder så många urvalskriter som möjligt. Chansen är stor att försäkringsbolag erbjuder tilläggsförsäkringar som du inte visste fanns. För att du ska få tillgång till dessa oupptäckta tilläggsförsäkringar måste de finnas att välja i jämförelseverktyget.

När du har angett alla uppgifter som krävs för att kunna göra en jämförelse är det dags att börja jämföra. Många gör misstaget att välja det billigaste alternativet i träfflistan. Det kan visserligen vara bra om dina samlade försäkringslösningar bara är en ekonomisk fråga, men oftast är de inte det. Utöver priset måste du även jämföra innehållet i varje försäkring. Kanske innehåller den försäkring som är några kronor dyrare ett skydd som du vill ha. Då kan det vara värt att välja den försäkringen istället även om den är lite dyrare.

När du valt ut den försäkring som passar dig bäst är det dags för nästa steg, tecknandet av din försäkring. Många jämförelsesajter tillåter att du tecknar försäkringen direkt genom deras egen portal. I vissa fall kan du även bli omdirigerad till försäkringsbolagets egen sajt för att boka tid med en säljare. Då hjälper säljaren dig med din nya försäkring.

Billiga bilförsäkringar